Gebruikersnaam
WachtwoordOpleiden, trainen en oefenen op één virtueel platform

XVR On Scene

XVR On Scene is de XVR-platformmodule voor het opleiden en trainen van operationele en tactische incidentbestrijders.

Essentiële kenmerken van XVR On Scene:

 De instructeur kan gemakkelijk een incidentscenario opbouwen en heeft voortdurend de volledige controle
 Gedurende de hele oefening direct feedback geven en de kennis van studenten testen
 Reageren op beslissingen van een student door gebeurtenissen in het virtuele scenario te activeren Gebruik van een joystick om door de XVR-omgeving te navigeren en in een gesimuleerde omgeving rond te lopen/rijden/vliegen
 Beoordelen van risico's en gevaren van een incident in een gecreëerd scenario
 Beslissen over de te nemen maatregelen en de te volgen procedures: verslag uitbrengen aan andere leden van het hulpverleningsteam
 Studenten verplichten om zich te focussen op taken en om prioriteiten te stellen terwijl ze worden afgeleid door reële ongemakken, zoals lawaai, een verminderd gezichtsvermogen en verwarring
line
afbeeldingVoordelen van trainen met XVR On Scene
De instructeur heeft de controle
Een essentieel voordeel van XVR On Scene is dat de instructeur gemakkelijk een incidentscenario kan opbouwen en tijdens de oefening volledige controle heeft over het verloop van de gebeurtenissen in het scenario.

line
afbeeldingTrainen met XVR On Scene
Er zijn veel scenario's waarin met XVR On Scene kan worden getraind. Dankzij de flexibiliteit van XVR kunt u de trainingsmethode, het trainingstijdstip en de trainingsplaats kiezen, of u nu besluit om te trainen in een klaslokaal, één tegen één, of in aparte teams.
De meest gebruikte trainingsmethoden voor XVR On Scene zijn hieronder beschreven.
line
Evaluatiemodule
Zet met één muisklik middelen in, waardoor een opeenvolging van gebeurtenissen op gang wordt gebracht, die altijd onder controle staan van de instructeur.
line
afbeeldingGebruikerservaringen
"De nieuwe versie van XVR ziet er geweldig uit!" - "Wij hebben voor XVR gekozen vanwege de uitstekende graphics en functionaliteit." ... Zie waarom onze klanten voor het XVR-platform hebben gekozen.
line
afbeeldingInteressante links & downloads
Klik hier om onze brochures en ander marketingmateriaal te downloaden. We hebben ook een aantal links geplaatst naar interessante pagina's en artikelen over XVR, serious gaming (het spelen van games met een ander primair doel dan puur vermaak) en andere gerelateerde onderwerpen.
line
afbeeldingHardwarespecificaties
Hieronder vindt u een lijst van de minimale hardwarespecificaties voor XVR On Scene. Het staat u natuurlijk vrij om uw eigen hardware te kopen en onderhouden. Wij raden u echter ten zeerste aan uw hardware via XVR Simulation aan te schaffen. Het voordeel hiervan is dat we weten welke hardware we u leveren, zodat we uw vragen efficiënter kunnen beantwoorden. Ten tweede wordt de aan u geleverde hardware grondig getest, zodat u er zeker van kunt zijn dat XVR On Scene probleemloos draait.
line

XVR Simulation BV
Telefoon: +31 15 2125276
info@xvrsim.com

Support van XVR Simulation
Telefoon: +31 15 2148520
support@xvrsim.comContact
youtube

Copyright © XVR Simulation 2018